Chihiros RGB VIVID 2

Chihiros RGB Vivid 2, er bredt anerkendt som en af verdens suverænt bedste RGB LED lamper i akvarie/aquascaping hobbyen, og er lampen for dig hvor kun det allerbedste er godt nok. 

Chihiros RGB Vivid 2 er skabt til at hænge over dit akvarie/aquascape, enten fra loftet, eller fra en stander, og bidrager til dit akvarie med uovertruffent lys.

RGB Vivid 2 er udstyret med 160 led chips, der alle har evnen til at lyse i rød, grøn og blå. Dette gør at lampen kan levere en meget naturlig blanding af disse 3 farver, der giver et fantastisk lys. 

RGB Vivid 2 er udstyret med bluetooth, så du kan styre lampens farver og intensitet med din telefon, og indstille tider for tænd og sluk, samt evt. solopgang og solnedgang. 

 

Chihiros RGB VIVID 2 - Sort
2.849,00DKK

Forventet levering uge 23-24

Chihiros RGB VIVID 2 - Sølv
2.849,00DKK

Forventet levering uge 23-24

Ryd

Chihiros RGB Vivid 2 er Chihiros' topmodel når det kommer til lys til akvariet/aquascapet, og lampen bruges verden over af professionelle aquascapere. 

RGB Vivid 2 leverer et lys, der både fremhæver fisk og planter, samt er i stand til at få selv de mest krævende plantet til at vokse. 

RGB Vivid 2 er lavet til at hænge frit over dit akvarie/aquascape, evt. monteret i loftet, eller via en stander, og bidrager til det stykke levende kunst som et akvarie/aquascape kan være.

RGB Vivid 2 indeholder bluetooth, der gør den fuldt kontrollerbar, både i intensitet og tid. 

RGB Vivid 2 er desuden udstyret med en integreret ventilator der sørger for at køle lampen ned, selv på de varmeste dage. 

RGB Vivid 2, passer til akvarier i længden 60-90 cm. 

Vi anbefaler RGB Vivid 2 til dig, hvor kun det førende på markedet er godt nok. 

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Chihiros RGB VIVID 2”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *