Om Chihiros

Chihiros Aquatic Studio er et firma etableret i 2014 med ekspertise indenfor produktionen af akvarie og aquascaping tilbehør. Chihiros har siden sine første produkter haft kvalitet og design for øje, og de leverer i dag nogle af de mest efterspurgte akvarie-produkter.

Med en erklæret ambition om at give alle mulighed for at opleve naturen bedre, med akvarie/aquascaping-hobbyen som afsæt.

Chihiros’ leveret produkter til Asien, Sydamerika og Europa, og bruges af nogle af verdens førende aquascapere.

Om Chihiros Danmark – Brand Shop

Chihiros Danmark – Brand Shop, blev etableret i 2020. Vi har i mange år dyrket akvarie/aquascaping-hobbyen. Gennem mange års erfaring med akvarie/aquascaping-hobbyen har vi konstant søgt de bedste og mest pålidelige produkter, til en rimelig pris.

Denne søgen har først gennem mange brands og produkter, men da de første erfaringer kom med Chihiros’ produkter, vidste vi at her var et firma, der kunne levere det som mange akvarister og aquascapere søger. Produkter i fremragende kvalitet, der ikke går på kompromis med hverken design eller funktioner.

Chihiros Danmark har særligt fokus på at levere kvalitetsprodukter, til en rimelig pris, og give så mange som muligt mulighed for at få succes med deres akvarie eller aquascape.

Chihiros Danmark er Dansk importør af Chihiros’ produkter i Danmark, og din garanti for en sikker handel. Vi giver modsat andre forhandlere 2 års fuld garanti på alle produkter vi forhandler.

Vi har selv flere års erfaring med produkterne vi forhandler, og kan i den grad stå inde for de produkter vi forhandler.